Productie Surface 3 wordt december 2016 stopgezet

24 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
Surface-3-review-gebruik-stylus

Microsoft heeft in een verklaring aangegeven dat de productie van de Microsoft Surface 3 in december 2016 zal worden stilgelegd. Op dit moment heeft het bedrijf uit Redmond geen plannen aangekondigd in de vorm van een kortingsactie of een opvolger.

Productie Surface 3 stopt in december

Microsoft heeft vandaag twee dingen bevestigd over de Surface 3-tablet van het bedrijf. Ten eerste klopt het dat de voorraad momenteel beperkt is en dat het even kan duren voordat je tablet binnenkomt. Daarnaast heeft de softwaregigant in een verklaring laten weten dat de productie van de 10,8-tablet in december 2016 zal worden stilgelegd. Het is nu een jaar geleden dat Microsoft de Surface 3 heeft uitgebracht in Nederland. Momenteel is het apparaat nog te koop voor een vanafprijs van 479 euro, bij verschillende webshops.

De Microsoft Surface 3 is met een formaat van 10.8-inch een stuk kleiner dan de 12-inch Surface Pro 3 maar doet voor de rest veel aan zijn grotere broer denken. Je kunt het apparaat best als een (tijdelijke) vervanger voor je laptop gebruiken, omdat je er prima op kunt werken. Meer daarover lees je in onze review. Op moment van schrijven heeft Microsoft nog geen kortingsactie aangekondigd. Ook is er nog niets over een eventuele opvolger bekend. Wel zijn er al geruchten verschenen over de opvolger van de Surface Pro 4, namelijk de Pro 5.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)