Populaire iOS games en apps gratis te downloaden in de App Store

08 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
Traktor-DJ-iPad-apps

Apple heeft vandaag diverse populaire applicaties en games waar normaal gesproken betaald voor moet worden, waaronder de Traktor DJ app, gratis beschikbaar gesteld in de App Store. De applicaties zijn waarschijnlijk gratis ter ere van het jubileum van de App Store.

App Store bestaat vijf jaar

Sinds vanmorgen zijn diverse appicaties gratis te downloaden uit de app-bibliotheek van Apple. Het bedrijf heeft zelf nog geen mededelingen over het gratis weggeven van de apps en ook op de pagina’s van de betreffende apps is geen reden voor de actie te vinden. Toch is het waarschijnlijk dat Apple deze selectie apps gratis weggeeft vanwege het jubileum van de App Store. De winkel is deze week namelijk vijf jaar geleden opengegaan. Afgelopen mei maakte Apple bekend dat er inmiddels 50 miljard applicaties gedownload zijn uit de App Store.

Gratis apps

Er zijn diverse interessante apps gratis te downloaden, waaronder de populaire Traktor DJ applicatie voor de muziekfans en games als Infinity Blade II, Where’s My Water, Superbrothers: Sword & Sorcecery EP, Tiny Wings en Badland. Daarnaast kun je de Day One dagboek applicatie en de Barefoot World Atlas waarmee kinderen alles over de wereld te weten komen gratis downloaden.

Reacties (0)