Podcast: Deze Week in Tablets #18

17 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
tablets-podcast

Het is weer dinsdag en dus hebben we weer een gloednieuwe podcast. Samen met Sam van projectcafe.co bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Ook hebben we deze week iets nieuws; een Storify tijdlijn voor een compleet overzicht van al het belangrijkste nieuws.

Deze week bespreken we natuurlijk alles dat er tijdens de CES 2012 gepresenteerd en gebeurd is. Helaas was het geen groot tablet spektakel maar er staan absoluut mooie, nieuwe tablets op ons te wachten. Naast de CES 2012 bespreken we onder meer Windows 8 met alle mogelijkheden en beperkingen, kijken we naar recente geruchten over de iPad 3, bespreken we de kansen van BlackBerry in 2012 en hebben we het over de (problemen rondom) de ASUS Eee Pad Transformer Prime. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress] Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Storify

Nieuw deze week is een compleet overzicht van al het belangrijkste nieuws middels Spotify. We zijn benieuwd naar je bevindingen dus bij vragen, suggesties en opmerkingen zien we graag een bericht onderaan dit artikel verschijnen.

Reacties (0)