‘OnePlus 6 komt al in maart en heeft vingerafdrukscanner onder het scherm’

24 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-5t-foto-1

Wat komt er na de OnePlus 5T (afgebeeld hierboven)? De OnePlus 6. Deze telefoon zou volgens Gizmochina al in maart verschijnen, en een vingerafdrukscanner achter het scherm hebben.

Maart is vroeg

Een release in maart is bijzonder voor OnePlus, die tot dusver zijn vlaggenschepen in de zomer ververste. Meestal in juni. Behalve de T-varianten, die een hardware-update bevatten ten opzichte van de voorganger. Die kwamen een paar maanden later uit, zoals de OnePlus 5T in oktober. Wellicht probeert OnePlus zijn nieuwe vlaggenschip voortaan eerder in het jaar uit te brengen. De meeste fabrikanten brengen hun toptoestellen al in februari uit, en presenteren ze die maand tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Als er daadwerkelijk in maart een OnePlus 6 verschijnt, heeft deze fabrikant binnen negen maanden drie nieuwe vlaggenschepen uitgebracht. Dat is zeer snel achter elkaar.

Vingerafdrukscanner

De meest opvallende wijziging ten opzichte van de voorgangers in de OnePlus 6 is een vingerafdrukscanner die achter het scherm wordt gepositioneerd, zo meldt Gizmochina. Andere fabrikanten hebben dit nog niet voor elkaar weten te krijgen. Onder het glas, dat ook de schermbeelden weergeeft, is het een stuk lastiger voor de herkenning van het lijnpatroon dan onder een daarvoor bestemde knop. De OnePlus 5T heeft de vingerafdrukscanner op de achterkant.

Advertentie

Of het echt zo is, moet natuurlijk nog blijken en Gizmochina neemt een slag om de arm. Echter, de bron die Gizmochina heeft aangeboord, heeft al eerder juiste geruchten over de voorgangers van de OnePlus 6 doorgefluisterd.

Snapdragon 845

Wat de overige hardware betreft, wordt er vanuit gegaan dat er een nieuwe Qualcomm Snapdragon 845-chip in zal zitten, zoals in alle belangrijke vlaggenschepen van volgend jaar. En voor het overige is het afwachten. Ergens half maart zou het nieuwe toestel worden gepresenteerd, waarna de OnePlus 6 vanaf het eind van die maand te bestellen zou zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)