Nieuwe Lenovo Tab P11 komt met optioneel toetsenbord

07 januari 2021 1 Minuut 1 Reacties
Lenovo Tab P11

Lenovo heeft vandaag een nieuwe tablet gepresenteerd aan de vooravond van de CES 2021. Het gaat om de Lenovo Tab P11 met een lcd-scherm van 11-inch met een 2k-resolutie.

De fabrikant heeft de nieuwe Lenovo Tab P11 een 11-inch high-definition 2K-scherm gegeven in een resolutie van 2.000 bij 1.200 pixels met een maximale helderheid van 400 nits. Dankzij Eye Care-technologie moet je minder vermoeide ogen krijgen, doordat blauw licht wordt verminderd. Lenovo is er trots op dat dit model is gecertificeerd om Netflix in HD te streamen, dus je moet je favoriete shows straks haarscherp kunnen bekijken.

De nieuwe tablet draait op een Snapdragon 662-processor met 6 GB werkgeheugen. De batterij aan boord heeft een capaciteit van 60 mAh die je via usb-c kunt opladen. Volgens Lenovo gaat de batterij tot 200 uur mee.

Lenovo Tab P11 voor het hele gezin

Lenovo richt zich met deze tablet op het hele gezin. Zo is er met Kids Space van Google een nieuwe kindermodus met apps, boeken en video’s voor kinderen jonger dan negen jaar om te helpen leren en op een verantwoordelijke manier plezier te hebben.

Advertentie

Optioneel kun je de tablet uitbreiden met het Keyboard Pack. Dit is een ultradun toetsenbord met trackpad. Ook de Lenovo Precision Pen 2 wordt ondersteund om een soepele schrijf-, teken-, en krabbelervaring te bieden. Ook het Smart Charging Station en de nieuwe Folio Case worden ondersteund.

Prijs en beschikbaarheid

De Lenovo Tab P11 ligt eind januari in de winkels met een vanafprijs van 279 euro.

Lees meer over Lenovo.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

David Jansens

David Jansens
09 januari 2021 om 09:45

Ik vermoed dat de batterij iets groter zal zijn dan 60 mAh, anders is Lenovo erin geslaagd extreem zuinig te zijn 🙂

Inloggen