‘Nieuwe iPhones worden op 10 september gepresenteerd’

16 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 11

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan presenteert Apple de nieuwe iPhones tijdens een persevenement op 10 september. Dat blijkt uit een gelekte afbeelding die opgedoken is uit de meest recente iOS 13-bèta.

Nieuwe iPhones worden 10 september gepresenteerd – gerucht

Apple heeft de zevende iOS 13-bèta vrijgegeven, waardoor mensen die zich hebben aangemeld voor de testversie van het besturingssysteem alvast gebruik kunnen maken van nieuwe functies en verbeteringen. Meestal betekent dit ook dat ontwikkelaars en mensen die handig zijn met software, het os onder de loep nemen op zoek naar dingen die Apple nog niet aangekondigd heeft. Zo is er een screenshot opgedoken waar we mogelijk de datum voor de aanstaande Apple-presentatie op te zien krijgen: 10 september, op een dinsdag.

De afbeelding staat in een map genaamd HoldForRelease en laat een startscherm zien, met onder meer de agenda-app die deze datum laat zien. Een jaar geleden deed zich ongeveer hetzelfde voor, toen er een screenshot opdook met daarop de datum 12 september. Dat was ook de dag dat de nieuwe iPhones gepresenteerd werden. Het is zo dat vrijwel alle recente iPhone-presentaties op een dinsdag plaatsvonden, in de tweede week van september, dus het zou zomaar kunnen zijn dat deze datum klopt. Apple heeft niet gereageerd op het gerucht.

Reacties (0)