Moeiteloos gamen en beeldbewerken met de OPPO Find X5 (ADV)

15 februari 2022 2 Minuten 0 Reacties
Oppo Find X5 Series

De OPPO Find X5 is de opvolger van de OPPO Find X3. Omdat het cijfer vier in China een ongeluksgetal is, wordt deze door de Chinese smartphonefabrikant overgeslagen en vervolgen ze de serie dus met de X5. De OPPO Find X5 is verkrijgbaar als regulier model en is er ook in een Lite- en Pro-variant. Bij het ontwikkelen van het toestel is vol ingezet op de kwaliteit en functionaliteit van de camera. Aangezien ook de andere specs erg goed zijn te noemen, is de OPPO Find X5 een hele goede keuze als smartphone bij een abonnement.

Android en updates

Het toestel beschikt over het nieuwste Android-besturingssysteem Android 12, met als softwareschil ColorOS 12.1. Dit is een van de beste softwareschillen voor Android die er zijn. Ook de drie toekomstige Android-updates 13, 14 en 15 zijn inbegrepen, net als vier jaar lang beveiligingspatches. Hiermee houd je hackers voorlopig dus op afstand. Je bent met dit toestel de komende jaren verzekerd van de laatste updates en nieuwste functionaliteiten.

Of je nu alleen maar door je social media wilt scrollen of juist fullforce wilt gamen en beeldbewerken, met de OPPO Find X5 kan het allemaal. Het toestel heeft maar liefst 8 GB aan werkgeheugen en ook nog eens 256 GB opslag. Zware applicaties draaien dan ook probleemloos en zeer soepel, terwijl je telefoon koelt blijft door middel van een nieuwe generatie warmteafvoersysteem. Wat wil je nog meer?

Meerdere topcamera’s

De camera’s zijn het pronkstuk van de OPPO Find X5. Het toestel beschikt over een hoofdcamera, ultra-groothoekcamera, telephoto-camera en selfiecamera. De fabrikant is voor de software een samenwerking aangegaan met het Zweedse cameramerk Hasselblad. Hieruit volgden kleurcorrecties van zeer goede kwaliteit en een verbetering in de natuurgetrouwe weergave van foto’s.

Advertentie

Zowel overdag als bij weinig licht maak je met deze smartphone haarscherpe en kleurrijke foto’s. En ook de 4K-video’s die je met het toestel opneemt, zijn van geweldige kwaliteit. OPPO kwam zelfs met een eigen beeldverwerkingschip, de MariSilicon X, die 4K AI-nachtvideo-opnames mogelijk maakt. Hiermee film je ‘s nachts met de beeldkwaliteit die je gewend bent van overdag. Met als resultaat een heldere en realistische beeldverwerking, zonder overbelichting.

Koploper in snelladen

Bij een toestel met zulke uitgebreide functionaliteiten, verwacht je misschien dat je je lader altijd in de buurt moet hebben. Maar dat geldt gelukkig niet voor de OPPO Find X5. OPPO is koploper op het gebied van snelladen en dat heeft de fabrikant bij de X5 dan ook goed toegepast. Je telefoon een hele nacht aan de oplader hangen is verleden tijd, want met een snelheid van 150 Watt laad je de X5 slechts in een kwartier op.

Zoek je bij je abonnement een high-end smartphone met een mooi ontwerp en goede hardware? Kies dan voor de OPPO Find X5!

Dit artikel is gesponsord door Oppo.

Reacties (0)