Microsoft Surface Book 2 (15-inch) nu beschikbaar in Nederland

06 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-surface-book-2-retina

Vanaf vandaag is de 15"-versie van de Microsoft Surface Book 2 verkrijgbaar in Nederland, laat Microsoft vrijdagmiddag weten. De 13,5"-versie van de Surface Book 2 werd in december vorig jaar geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

Microsoft Surface Book 2 te koop

Microsoft laat weten dat het vanaf vandaag mogelijk is de Microsoft Surface Book 2 te bestellen in Nederland. Het gaat om het 15″-model, aangezien het kleinere formaat, van 13,5-inch, al sinds december 2017 verkrijgbaar is in Nederland. De Surface Book 2 (15 inch) is krachtiger dan ooit en bevat de nieuwste achtste generatie Intel quadcore-processor en de goede grafische prestaties dankzij de Nvidia GeForce-gpu. Hiermee kan professionele software de hele dag door gebruikt worden. De Surface Book 2 heeft een batterijduur tot zeventien uur.

De Microsoft Surface Book 2 (15-inch) is in verschillende configuraties verkrijgbaar. Zo is er een model met een Intel Core i7-processor, 16 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagruimte, met een adviesprijs van 2.799 euro. Daarnaast is er een model met dezelfde processor en evenveel werkgeheugen, maar met meer opslagruimte, met een adviesprijs van 3.299 euro. De laatste optie heeft eveneens dezelfde processor en dezelfde hoeveelheid werkgeheugen, maar wordt geleverd met 1 TB aan opslagruimte, voor 3.799 euro.

Voor meer informatie over de Surface Book 2, check je de uitgebreide productpagina in onze database.

Reacties (0)