Microsoft Edge synchroniseert nu wachtwoorden met je iPhone

21 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
microsoft edge

Microsoft heeft laten weten dat de Microsoft Edge-browser vanaf nu wachtwoorden kan synchroniseren met een iPhone. Zo kun je de impopulaire browser beter gebruiken wanneer je een Windows 10- en iOS-apparaat gebruikt.

Microsoft Edge op iOS

Sinds oktober is het zo dat Microsoft de impopulaire Microsoft Edge-browser uitprobeert op iOS-apparaten. Dit weekend is er echter een update verschenen voor de iPhone-versie van de browser, die een handige functie toevoegt. Gebruikers zijn nu in staat wachtwoorden te synchroniseren tussen Windows 10- en iOS-apparaten binnen de applicatie. Deze functie werkt gelukkig ook andersom: dus je kunt ook opgeslagen wachtwoorden synchroniseren met een Windows 10-apparaat. Bladwijzers waren al te synchroniseren tussen apparaten.

In het verleden heeft Microsoft al een aantal updates uitgebracht die zorgden voor betere prestaties van de browser, maar iPhone X-gebruikers zitten nu met smart te wachten op een optimalisatie-update (waarmee de browser officieel het grotere scherm van de X ondersteunt). De Microsoft Edge-browser is nu nog in testfase en is beschikbaar via testprogramma TestFlight. Maar helaas is het zo dat het programma inmiddels vol zit, omdat Apple de beperking heeft opgelegd dat er slechts twintigduizend mensen kunnen meedoen.

Het enige dat we verder kunnen doen is wachten totdat Microsoft de browser officieel lanceert.

Reacties (0)