Microsoft brengt 256GB Surface Pro ook naar de VS

01 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
Surface-Pro-review-stylus-2

De Microsoft Surface Pro is alweer een aantal weken in Nederland te koop maar alleen in een 64GB en een 128GB-versie. Eind mei dook in Japan ook een 256GB-variant op die voor de intensieve gebruiker mogelijk interessant is. Na Japan is deze versie nu ook in de VS verschenen.

Microsoft Surface Pro 256GB

WPCentral meldt vandaag dat diverse Amerikaanse webwinkels de Surface Pro met 256GB aan SSD opslaggeheugen online hebben staan en dat de eerste voorraad volgende week verwacht wordt. De tablet krijgt daar een prijs van 1.199,99 dollar. We hebben Microsoft Nederland gevraagd of de tablet ook in deze uitvoering naar Nederland komt. Zodra we hierop een reactie krijgen wordt dit bericht bijgewerkt.

Afgezien van de grotere SSD zijn de specificaties ongewijzigd gebleven. Zo is het apparaat uitgerust met een 10.6-inch Full HD display, een derde generatie Intel Core Ivy Bridge-processor, 4GB aan werkgeheugen, diverse aansluitingsmogelijkheden, een active digitizer stylus en natuurlijk Windows 8 Pro software.

Review

Een aantal weken terug hebben we een uitgebreide review van de Surface Pro gepubliceerd waarin we met name enthousiast waren over de krachtige prestaties, de goede bouwkwaliteit en het indrukwekkende display.

Reacties (0)