Lenovo’s modulaire X1 Tablet laat consument puzzelen met onderdelen

04 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
Lenovo X1 Tablet

Lenovo heeft vanochtend de X1 Tablet aangekondigd. Dit is een modulaire Windows 10-tablet, waarbij de consument mag kiezen welke onderdelen er op welk moment van de dag dienst doen.

Projector

De Lenovo ThinkPad X1 Tablet kan worden uitgebreid met allerlei accessoires, zoals een projector, een toetsenbord en een styluspen. De X1 Tablet heeft een mobiele Intel Core M7-processor en een stevige batterij, die tien uur onafgebroken werktijd belooft. Is dat  niet genoeg, dan kan een extra batterijmodule worden bijgeprikt, die de werkzame tijd uitbreidt tot vijftien uur.

Productivity Module

De extra batterij vormt onderdeel van de zogeheten Productivity Module. Wil je met de tablet een presentatie geven, dan kan de Presenter Module worden aangekoppeld, met een ingebouwde projector die het beeld van de tablet naar een nabije muur brengt. De projector beschikt ook over een hdmi-poort, zodat de presentatie op een televisiescherm kan worden gegeven. De derde module die erbij kan worden geprikt, is de 3D Imaging Module, die de gebruiker in sstaat stelt om 3D-ontwerpen te maken met behulp van de camera van de tablet.

ThinkPad toetsenbord

De tablet kan ook nog worden uitgebreid met een ThinkPad toetsenbord die is voorzien van de bekende TrackPoint in het midden. De tablet weegt samen met dit toetsenbord net iets meer dan een kilo. De X1 Tablet is voorzien van ondersteuning voor lte advanced, zodat de tablet overal over snelle internetverbindingen kan beschikken, en de achterkant is verwijderbaar zodat upgrades en onderhoud makkelijk kunnen plaatsvinden.

Prijzen

·         ThinkPad X1 Tablet: $899

·         De Productivity Module: $149

·         De Projector Module: $279

·         De 3D Imaging Module: $149

Bekijk alle specificaties, features en prijzen van de Lenovo ThinkPad X1 Tablet.

Reacties (0)