Lenovo presenteert ThinkPad X1-serie en Miix 630-convertible

09 januari 2018 3 Minuten 0 Reacties
Lenovo

Tijdens de CES 2018 in Las Vegas heeft Lenovo de vernieuwde ThinkPad X1-serie gepresenteerd met de ThinkPad X1 Yoga-convertible en de ThinkPad X1 Tablet. Ook verschijnt de hybride Lenovo Miix 630.

Tijdens de CES in Las Vegas heeft Lenovo de nieuwste producten uit de ThinkPad X1-serie geïntroduceerd. Ook komt het bedrijf met de nieuwe Lenovo Miix 630-convertible, waar gisteren al informatie over naar buiten lekte. De officiële aankondiging door Lenovo is inmiddels gedaan. De hoogste tijd om te kijken naar de nieuwe line-up van het merk.

Lenovo ThinkPad X1-serie

De ThinkPad X1-serie behoort tot de high-end modellen van de ThinkPad-serie. Eerder al toonde Lenovo de ThinkPad X380 Yoga, de ThinkPad L380 Yoga en de Tablet 10. De ThinkPad X1-serie beschikt volgens het bedrijf over ultra-premium designs boordevol nieuwe en geavanceerde innovaties. Denk hierbij aan Dolby Vision HDR. De ThinkPad X1-serie is speciaal ontwikkeld voor professionele gebruikers. De vernieuwde serie biedt, naast een laptop en een monitor, ook een nieuwe convertible en een hybride laptop.

ThinkPad X1 Yoga

De vernieuwde Lenovo ThinkPad X1 Yoga is straks verkrijgbaar in verschillende versies. De convertible is straks te koop met een processor tot de 8e generatie Intel Core i7-processor, tot 16 GB werkgeheugen en tot 1 TB opslaggeheugen. De convertible draait op Windows 10 Pro en een Intel UHD 620-videokaart. Je kunt kiezen uit een 720p HD-camera met ThinkShutter-beveiliging of een IR-camera zonder ThinkShutter.

Advertentie

De batterij moet 15 uur mee kunnen gaan en beschikt over RapidCharge om snel op te kunnen laden. Het display is een 14-inch Full HD-scherm en beschikt over Dolby Vision high dynamic range. Door middel van Far-Field Communication-microfoons heb je overal toegang tot Amazon Alexa. De Lenovo ThinkPad X1 Yoga komt met een ThinkPad Pen Pro en is in februari verkrijgbaar voor 1649 euro.

ThinkPad X1 Tablet

De ThinkPad X1 Tablet is een zogenaamde hybride laptop met een afneembaar toetsenbord, zodat je dit model zowel als laptop en als tablet kan gebruiken. Ook dit model is straks verkrijgbaar in verschillende versies, tot een 8e generatie Intel Quad Core i7-processor, 16 GB werkgeheugen en 1 TB opslaggeheugen. Aan de voorkant bevindt zich een camera met 2 megapixel, terwijl we aan de achterzijde een IR-camera van 8 megapixel vinden. De batterij gaat 9,5 uur mee.

Het display is een 13-inch 3K-scherm met HDR-ondersteuning in een resolutie van 3.000 bij 2.000 pixels met Gorilla Glass. De beveiliging is goed geregeld met de IR-camera en vingerafdruksensor in combinatie met Windows Hello. Ook dit model komt met de Pen Pro. Over de beschikbaarheid en de prijs van de ThinkPad X1 Tablet is op dit moment nog niets bekend.

Lenovo MIIX 630

De Lenovo Miix 630 is een 2-in-1 laptop met afneembaar toetsenbord. Zo kun je dit model gebruiken als tablet, of het toetsenbord plaatsen om het model als laptop te gebruiken. De hybride Miix 630 is ontworpen in samenwerking met Qualcomm en Microsoft. Volgens Lenovo biedt de Miix 630 de productiviteit van een laptop in combinatie met de mobiliteit van een smartphone. De Lenovo Miix 630 beschikt over een Snapdragon 835-processor en geïntegreerde 4G LTE. Het display is een 12,3 inch WUXGA+-touchscreen.

De Lenovo Miix 630 wordt geleverd inclusief toetsenbord en digital pen. Dit model zal in het tweede kwartaal van 2018 op de markt verschijnen voor een bedrag van 999 euro.

Reacties (0)