iPhone X opnieuw vertraagd, waarschijnlijk pas volgend jaar leverbaar

20 september 2017 1 Minuut 3 Reacties
iPhone X

Wie zijn zinnen heeft gezet op de iPhone X, heeft nog flink wat geduld nodig. Volgens bronnen in de telecomindustrie is Apple nog niet eens met de productie van dit toestel begonnen.

/span>

Pre-orders

De iPhone X kan nog niet besteld worden. Pas over een maand accepteert Apple pre-orders voor het toestel. Het is echter de vraag of Apple dan überhaupt al met de productie is gestart.

Productie

Zakenblad Barron’s citeert een bron die de toeleveringsbedrijven heeft gecheckt, waar nog niets te merken is van de productie van het nieuwe, homeknop- en vrijwel randloze toestel. Er waren al vertragingen in de productie gemeld. Nu wordt verwacht dat de productie half oktober begint. Terwijl al vanaf 27 oktober de pre-orders binnenlopen en vanaf 3 november de eerste iPhone X-exemplaren geleverd zouden moeten worden.

Advertentie

Mondjesmaat

Naar verwachting, van de bronnen van Barron’s, zal pas tegen december de productie vol op stoom zijn. Een en ander betekent dat het nieuwe toestel mondjesmaat beschikbaar zal zijn in de komende maanden. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus, die gelijktijdig zijn gepresenteerd, worden wel volgens de planning in de winkels gelegd. Echter, die toestellen vinden naar verwachting weinig aftrek, nu Apple met de iPhone X weer iets geheel nieuws heeft verzonnen. Apple-fans zullen daarop wachten. Maar deze fans zullen in veel gevallen tot ver in volgend jaar moeten wachten totdat ze het begeerde toestel in hun vingers hebben.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

K.H.C.J. Kevin Otten

K.H.C.J. Kevin Otten
21 september 2017 om 18:31

Het is maar wat je wilt geloven…De enige persoon die je nagenoeg helemaal kunt vertrouwen betreft productie is Ming Chi Kuo en niet deze bron.

Hij heeft gezegd dat de iPhone X productie al een aantal weken geleden is begonen met 10.000 exemplaren per dag. Hij zag nu ook de productie stijgen in aantallen.

Inloggen
Mike

Mike
21 september 2017 om 21:04

Daar ben ik het helemaal mee eens, toen ik het gerucht voor de eerste keer las geloofde ik er ook niets van. Misschien ben ik paranoïde, maar zou Apple dit gerucht niet opzettelijk hebben verspreid om toch wat meer iPhone 8 en 8 Plusjes te verkopen, want dat loopt niet zo lekker.

Inloggen
Remco

Remco
22 september 2017 om 21:03

Diverse winkels gevraagd, verwachten allemaal de x te kunnen leveren op datum, ik heb toch een 8 plus gekocht, na mijn 7 plus te zijn kwijtgeraakt…..x hoef ik niet meer gelijk op 3 november te hebben, en we kregen nog geld voor mijn oude 6…..ach ja……

Inloggen