iPhone X opnieuw vertraagd, waarschijnlijk pas volgend jaar leverbaar

20 september 2017 1 Minuut 3 Reacties
iPhone X

Wie zijn zinnen heeft gezet op de iPhone X, heeft nog flink wat geduld nodig. Volgens bronnen in de telecomindustrie is Apple nog niet eens met de productie van dit toestel begonnen.

/span>

Pre-orders

De iPhone X kan nog niet besteld worden. Pas over een maand accepteert Apple pre-orders voor het toestel. Het is echter de vraag of Apple dan überhaupt al met de productie is gestart.

Productie

Zakenblad Barron’s citeert een bron die de toeleveringsbedrijven heeft gecheckt, waar nog niets te merken is van de productie van het nieuwe, homeknop- en vrijwel randloze toestel. Er waren al vertragingen in de productie gemeld. Nu wordt verwacht dat de productie half oktober begint. Terwijl al vanaf 27 oktober de pre-orders binnenlopen en vanaf 3 november de eerste iPhone X-exemplaren geleverd zouden moeten worden.

Advertentie

Mondjesmaat

Naar verwachting, van de bronnen van Barron’s, zal pas tegen december de productie vol op stoom zijn. Een en ander betekent dat het nieuwe toestel mondjesmaat beschikbaar zal zijn in de komende maanden. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus, die gelijktijdig zijn gepresenteerd, worden wel volgens de planning in de winkels gelegd. Echter, die toestellen vinden naar verwachting weinig aftrek, nu Apple met de iPhone X weer iets geheel nieuws heeft verzonnen. Apple-fans zullen daarop wachten. Maar deze fans zullen in veel gevallen tot ver in volgend jaar moeten wachten totdat ze het begeerde toestel in hun vingers hebben.

Reacties (3)