‘iPhone 11 krijgt drie camera’s aan de achterkant’

11 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 11

Renders van een prototype van de iPhone 11 zijn gelekt. Op de afbeeldingen zien we een opmerkelijke cameramodule met drie camera's. Daarnaast brengt Apple waarschijnlijk drie nieuwe iPhones uit in 2019.

Geruchten over de iPhones voor 2019 waren er nog niet echt, tot nu toe dan. Er zijn renders verschenen van het prototype van de iPhone 11, zoals we het toestel nu voor het gemak maar even noemen. Daarnaast hebben we meer informatie over de line-up van 2019 door een bericht van The Wall Street Journal.

De bekende lekker OnLeaks heeft samen met Digit.in renders in handen gekregen van een mogelijk prototype van de 2019 iPhone. Op de afbeeldingen zien we een nieuwe cameramodule met drie camera’s die ietwat afwijkend van elkaar geplaatst zijn. Volgens OnLeaks zijn de renders gebaseerd op EVT, oftewel engineering validation test. Het gaat om een vroege versie in de ontwikkeling van de aankomende iPhone en het is daarom ook nog niet zeker of de 2019-versie er werkelijk zo uit komt te zien.

Drie nieuwe modellen voor 2019

The Wall Street Journal laat verder weten dat de line-up van Apple voor 2019 zal bestaan uit drie nieuwe modellen. Het gaat om de nieuwe high-end iPhone 11 en de mogelijke iPhone 11 Max, allebei met oled-schermen, en een opvolger van de iPhone XR met lcd-scherm. De high-end modellen krijgt een cameramodule met drie camera’s, terwijl de opvolger van de XR een dubbel camerasysteem zal krijgen. Volgens de publicatie zal Apple vol inzetten op de cameramogelijkheden van de nieuwe modellen.

Reacties (0)