HTC presenteert twee nieuwe phablets tijdens MWC 2016

22 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
htc-one-x9-phablet

HTC heeft tijdens MWC 2016 twee phablets aangekondigd die naar Europa zullen komen, namelijk de One X9 en de Desire 825. Beide apparaten worden voorzien van een scherm van 5,5 inch en de nieuwste versie van Android, inclusief de Sense-skin.

HTC One X9 komt ook naar Europa toe

Tijdens Mobile World Congress 2016 heeft fabrikant HTC vier nieuwe smartphones aangekondigd, waarvan twee nieuwe phablets, die naar Europa zullen komen. In dit bericht behandelen we enkel de phablets. De eerste van de twee is de One X9, die voorheen alleen voor Azië was aangekondigd. Deze smartphone/tablet-hybride komt nu dus ook naar Europa toe en beschikt over een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080p en een dertien megapixel-camera, maar geen vingerafdrukscanner of BoomSound-stereospeakers.

Zo kan de prijs laag worden gehouden. Onder de motorkap zit verder een octacore MediaTek Helio X10-processor en een accu van 3000mAh. Ook presenteert HTC de Desire 825. Dit is eveneens een phablet met een scherm van 5,5 inch en een 720p-display. Onder de motorkap zit een  Snapdragon 400 quadcore-chip, geklokt op 1,6GHz, en 2GB RAM. Ook dit apparaat heeft een dertien megapixel-camera en beschikt over BoomSound-speakers, verrijkt met Dolby Atmos. Helaas is nog niet bekend wanneer de toestellen worden uitgebracht in Nederland.

Reacties (0)