HP Slate 17: reusachtige all-in-one desktop (of tablet?)

26 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
HP-Slate-17

HP werkt aan een nieuw apparaat dat alles in zich heeft om een tablet genoemd te worden maar wel is uitgerust met een display van maar liefst 17-inch.

Het nieuwe apparaat gaat onder de naam HP Slate 17.

HP heeft al eerder all-in-one desktops met tableteigenschappen op de markt gebracht. Zo lanceerde het Amerikaanse bedrijf vorig jaar de HP Slate 21 en de HP Slate 21 Pro, beiden voorzien van een 21-inch scherm en Nvidia Tegra-processors. Nu lijkt de fabrikant te komen met een kleinere versie van deze modellen.

De HP Slate 17 beschikt over een 17-inch ips lcd-display met een full hd-resolutie, 2GB aan werkgeheugen, ondersteuning voor Beats Audio, een HDMI- en USB 2.0-poort, een SD-kaartlezer, WiFi, Bluetooth 4.0 en een 720 webcam. Het systeem draait op Android 4.4 KitKat en kan dankzij de ingebouwde accu 5 uur vooruit op een volle lading.

Advertentie

Uit een productvideo van HP blijkt dat dit model beschikt over twee kickstands aan de achterzijde. De grote kickstand laat het apparaat neerzetten als een desktopmonitor, terwijl de kleine kickstand het geheel als tablet laat gebruiken door deze in een kleine hoek op tafel of bureau te plaatsen.

Volgens de collega’s van MobileGeeks moet de HP Slate 17 in de VS gelanceerd worden voor een prijs van 470 dollar. Er komt een zwarte en een gele variant op de markt. Over de Nederlandse prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend.

Reacties (0)