Harry Potter: Wizards Unite vanaf nu beschikbaar in Nederland

24 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
harry-potter-wizards-unite

Niantic heeft laten weten dat de game Harry Potter: Wizards Unite vanaf nu ook speelbaar is in Nederland en België, op Android en iOS. De game is vergelijkbaar met Pokémon Go: je moet dus naar buiten om allerlei dingen voor elkaar te krijgen in het spel.

Download Harry Potter: Wizards Unite

Fans van Harry Potter en augmentedrealitygames opgelet: de game Wizards Unite is vanaf nu beschikbaar in Nederland en België, op zowel Android als iOS. Het verhaal speelt zich af na het officiële zevende boek. Nadat Voldermort verslagen is, krijgen de magische vrienden te maken met een nieuwe vijand: Calamity. Allerlei magische wezens en voorwerpen belanden daardoor in de echte wereld, waardoor dreuzels (mensen zonder magische eigenschappen) ze ook kunnen zien. Aan jou de taak dit probleem met je vrienden op te lossen.

Mocht je de game willen downloaden, dan zijn er wel enkele dingen waar je even rekening mee moet houden. Zo is de game vrij groot en heb je dus ruimte nodig op je smartphone; het downloaden kan ook even duren. Ook zijn er digitale aankopen, slurpt die je batterij leeg (vergeet je powerbank dus niet) en moet je toegang geven tot je locatie en camera. Eigenlijk zijn dit dezelfde spelregels als bij Pokémon Go. In de basis is het ook dezelfde game, waardoor je als Go-veteraan zo kunt instappen en meteen weet wat er van je verwacht wordt.

Harry Potter: Wizards Unite


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)