Gratis bellen en chatten met Viber kan nu ook op iPad

29 juni 2015 1 Minuut 2 Reacties
Viber

Na lange tijd wachten is de populaire chat-app Viber dan eindelijk ook verkrijgbaar op de iPad. Eerder moesten iPad-gebruikers het doen met een opgeschaalde versie van de iPhone-app van Viber, wat niet altijd even ideaal werkte.

Viber op iPad

Viber is een populaire app waarmee je gratis kunt chatten en bellen met andere Viber-gebruikers, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Whatsapp. Voor de dienst heb je echter geen mobiel nummer nodig, waardoor je bijvoorbeeld ook de app op je iPad kunt gebruiken. Eerder moesten iPad-gebruikers het altijd doen met een vergrootte iPhone-app, waardoor de resolutie vrij laag was en de functies niet geoptimaliseerd waren voor het grotere scherm van de iPad.

Met de release van versie 5.4.1 heeft de app dan eindelijk ook een speciale iPad-versie. iPhone-gebruikers kunnen gelijk verder chatten op hun iPad, de gesprekken worden namelijk automatisch gesynchroniseerd. Met deze update is Viber echt bijna overal op te gebruiken, gezien er ook een versie beschikbaar is voor Android, Windows en Mac.

Viber


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

david

david
18 april 2016 om 16:16

ik hou van viber

Inloggen
Julietta

Julietta
16 februari 2020 om 16:54

Wil graag gratis viber

Inloggen