Ghostery en RoboForm beschikbaar voor Microsoft Edge

15 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
ghostery

Microsoft heeft laten weten dat gebruikers van Microsoft Edge vanaf nu twee extensies voor de browser kunnen downloaden. Het gaat om extensies Ghostery en RoboForm, die allebei de veiligheid van de gebruiker kunnen verhogen.

Ghostery en RoboForm voor Microsoft Edge

De nieuwste browser van Microsoft, Microsoft Edge, heeft vandaag twee extensies gekregen. Beide extensies waren al eerder aangekondigd door Microsoft, maar vanaf vandaag zijn ze ook daadwerkelijk te downloaden. De extensies zijn nu te vinden in de Windows Store. De eerste is Ghostery, een extension die ervoor kan zorgen dat je niet wordt gevolgd door advertenties en bedrijven. Naast de extra laag beveiliging, moet de snelheid van het browsen ook omhoog gaan. Er hoeft immers minder data gedownload te worden door de internetbrowser.

RoboForm is een wachtwoordenmanager. De manager zal al je wachtwoorden beheren die je erin opslaat, zodat je geen wachtwoord meer hoeft te onthouden, maar wel overal kunt inloggen. De extensie is tevens in staat complete formulieren in te vullen, met je naam, adres en e-mailadres, wanneer dat nodig is (Google Chrome doet dat bijvoorbeeld ook al). Wel dien je hier nog een account voor aan te maken bij de app-maker. Beide extensies zijn nu te vinden in de Windows Store. Hier vind je Ghostery en via deze link kom je uit op RoboForm.

Reacties (0)