Gerucht: “Details HP WebOS PalmPad bekend, drie tablets tijdens CES 2011”

23 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
HP-WebOS-PalmPad-tablet

Er is een specificatie lijst uitgelekt van de HP WebOS tablet PC waarin belangrijke details over de PalmPad (deze naam krijgt hij waarschijnlijk) te vinden zijn, waaronder de officiële onthulling tijdens de CES 2011.

Volgens een verslaggever van FoxNews heeft HP drie modellen klaarstaan voor de CES. Alle modellen zouden draaien op WebOS versie 2.5.1. en hebben iets verschillende hardware specificaties. Minstens een model zou een 9.7 inch scherm hebben, net als de iPad. De PalmPad zal ook WiMAX ondersteuning bieden en te gebruiken zijn op 4G netwerken. Qua aansluitingen heeft de PalPad een mini HDMI poort en een USB 3.0 poort. Op de voorzijde zouden we een 1.3 megapixel camera vinden, op de achterzijde een 3 megapixel camera met twee LED flitsers. De PalmPad gaat 550 gram weten en is iets dunner dan de iPad.

Een vierde model wordt speciaal ontwikkeld voor studenten en zal een 8.9 inch scherm hebben.

Het is een gerucht en de kansen dat het klopt zijn al flink geslonken aangezien dit dezelfde tekeningen zijn als van de HP Slate, alleen de naam is veranderd. In maart 2011 moeten de vier modellen op de markt komen, als we het gerucht dus geloven. We wachten af..

Reacties (0)