De Galaxy S8 ondergaat beproevingen en doorstaat die behoorlijk goed

20 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-aankondiging-3

De Samsung Galaxy S8 is niet alleen een mooie telefoon om naar te kijken, het blijkt ook nog eens een stevige smartphone te zijn. Het apparaat ondergaat een aantal beproevingen. Wat blijkt: de S8 is een behoorlijk stevige phablet.

Galaxy S8 is een behoorlijk stevige phablet

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn nu bijna voor iedereen beschikbaar en dat betekent dat we niet alleen meer ervaringen online gaan tegenkomen, maar ook dat er meer youtubers zijn die willen laten zien hoe breekbaar de grote smartphone juist wel of niet is. Het YouTube-kanaal JerryRigsEverything is inmiddels een bekende op de redactie, die na allerlei grote smartphonereleases laat zien hoe duurzaam een toestel is of niet. En je raadt het al: deze keer is het de beurt aan de Galaxy S8. De LG G6 bleek eerder ook al behoorlijk stevig te zijn.

De youtuber begint met het toepassen van krassen. Op dat gebied doet de Galaxy S8 het iets beter dan gemiddeld, maar dat ligt dan ook geheel in de lijn der verwachting. In de video wordt onder andere laten zien hoe goed de smartphone bestand is tegen vuur, maar ook in hoeverre het apparaat te buigen is. En op dat gebied scoort de S8 toch behoorlijk goed: er is bijna geen beweging in te krijgen en er is ook geen gekraak hoorbaar. Qua duurzaamheid zit het dus wel goed. Echter: laat hem niet vallen, aangezien er wel veel glas aanwezig is…


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)