Final Fantasy IX uitgebracht op Android en iOS

10 februari 2016 1 Minuut 1 Reacties
final-fantasy-xi-android-ios

Square Enix heeft eindelijk de game Final Fantasy IX uitgebracht voor zowel Android als iOS. De game kost nu eenmalig 16,99 euro en bevat geen in-app-aankopen. Dit is de eerste Final Fantasy uit het PlayStation-tijdperk voor Android, nadat iOS al FFVIII heeft gekregen.

Download nu Final Fantasy IX

Vorig jaar kondigde Square Enix, een Japanse speluitgever, aan dat Final Fantasy IX onderweg is naar Android en iOS, zonder een vaste releasedatum te geven. En uit het niets verschijnt het spel dan ineens op beide platformen, waar je de game nu vandaan kunt halen. Je betaalt eenmalig het bedrag van 16,99 euro, maar hebt daarna geen last meer van in-app-aankopen. Wel krijg je een uren durend avontuur voor je kiezen, waar je vroeger voor achter je PlayStation ging zitten. Grafisch ziet het spel er nu net even meer gelikt uit dan destijds.

Om Final Fantasy IX te kunnen downloaden, moet je wel aan twee voorwaarden voldoen. Android-eigenaars hebben tenminste Android 4.1 of hoger nodig, terwijl iOS-bezitters tenminste iOS 7.0 of hoger nodig hebben. Ook moet er meer dan 8GB aan vrije schijfruimte zijn wanneer je de game wil downloaden (dat na de installatie gelukkig halveert). De rpg is nagenoeg gelijk aan het origineel in de digitale winkels voor mobiele platformen gezet, met enkele moderne toevoegingen als een autosave, achievements en natuurlijk mooiere graphics.

De prijs van 16,99 is overigens een tijdelijke aanbieding tot en met 21 februari.

Final Fantasy IX

Reacties (1)