Evernote brengt update uit voor Windows Touch-app

06 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
Evernote-Windows-8

De populaire notitie-app Evernote voor Windows 8 en Windows RT heeft vandaag een grote update gekregen waarmee enkele nieuwe features toegevoegd worden.

Ook brengt de nieuwe versie ondersteuning voor Evernote Business.

Eén van de grootste veranderingen is direct zichtbaar wanneer je de app opstart. De startpagina is een hub met de belangrijkste navigatie-items en directe links naar content en functies die je het meest gebruikt. Via de hub kun je direct een nieuwe tekstnotitie maken, een bijlage ophalen of een nieuw snapshot maken. Ook kun je zelf snelkoppelingen toevoegen naar belangrijke items.

Op het startscherm krijg je daarnaast een overzicht van recente activiteiten, waaronder Business notebooks en updates die recentelijk gedeeld zijn. Notities kunnen ook geordend worden aan de hand van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Via de startpagina kun je daarnaast een tag kiezen om de notities te zien die aan deze tag hangen. Deze notities worden vervolgens in de hub getoond waarna je deze direct kunt openen.

De laatste nieuwe feature is ondersteuning voor Evernote Business. Als je dit gebruikt krijg je direct vanuit de app toegang tot je bestanden en notities. De Business notities worden gescheiden van de standaard notities met kleurcodes.

Evernote voor Windows 8 en Windows RT is gratis te downloaden in de Windows Store.

Via: Evernote blog

Reacties (0)