Dynamite Headdy is de nieuwe aanvulling op Sega Forever

20 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
sega-forever-dynamite-headdy

Volg je nog steeds de releases van Sega Forever op de voet? Dan hebben we goed nieuws, aangezien je vanaf nu de game Dynamite Headdy kunt spelen binnen het abonnement. Heb je geen abonnement, dan kun je de game gratis spelen, maar dan krijg je wel advertenties te zien.

Dynamite Headdy naar Sega Forever

Vroeger kon je op de consoles van Sega minder traditionele games verwachten. In de kern waren het misschien wel platformers, maar de aankleding van die spellen gaven het een unieke twist mee. Dynamite Headdy is zo’n spel en vanaf nu is die game speelbaar via Sega Forever. In het spel speel je met een pop met een afneembaar hoofd, die het opneemt tegen King Dark Demon. De kwaadaardige koning transformeert alle andere poppen in de wereld in slechte versies en aan jou de taak om de slechterik te stoppen.

Dynamite Headdy ziet er misschien een beetje kinderachtig uit, maar vergis je niet: het is een moeilijk spel. Het personage besturen via het touchscreen is best pittig, dus zou het fijn zijn om de game (en de andere Sega Forever-titels) te kunnen spelen met een fysieke controller. Hoewel daar wel wordt geadverteerd, werkt de functie helaas niet. Mocht je nog altijd geen abonnement op deze gamedienst hebben: voor nog geen twee euro krijg je toegang tot de groeiende bibliotheek aan klassieke games. En anders krijg je advertenties te zien.

Dynamite Headdy


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)