Streets of Rage 2 Classic nieuwste aanvulling Sega Forever

21 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
streets-of-rage-2

Sega heeft een nieuwe titel toegevoegd aan de digitale bibliotheek van het abonnement Sega Forever: het gaat om Streets of Rage 2 Classic. Dit is een klassieke beat'em up-game uit de jongere jaren van het Japanse bedrijf, die voor het eerst op mobiele apparaten speelbaar is.

Download nu Streets of Rage 2 Classic

Het aantal games dat Sega uitbrengt onder het abonnement Sega Forever is in frequentie afgenomen, maar dat betekent natuurlijk niet dat het Japanse bedrijf geen klassiekers meer heeft liggen. Sterker nog, een groot deel van het Megadrive-assortiment is gewoon tof, dus voorlopig blijven de games nog wel even komen. Deze week is het de beurt aan Streets of Rage 2 Classic. Dit is een klassieke beat’em up, die voor het eerst nu speelbaar is op mobiele apparaten. Je kunt de gratis spelen wanneer je het Forever-abonnement al hebt.

En anders moet je de advertenties tolereren die in beeld verschijnen. Mocht je nou denken: ‘hey, nu ze wat langer wachten met releases, worden misschien wel bekende problemen aangepakt?’, dan hebben we slecht nieuws. Er is nog steeds geen goede ondersteuning voor gamepads en ook ondersteuning voor Nvidia Shield lijkt te schitteren in afwezigheid. De digitale besturing valt verder ook wat tegen, wat enorm zonde is. Want Streets of Rage 2 verdiend het om gespeeld te worden — toch maar wachten op het aankomende vierde deel?

Streets of Rage 2 Classic

Reacties (0)