Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #37

22 februari 2014 2 Minuten 0 Reacties
must-have-apps-Android

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app voor het draadloos delen van bestanden.

OneDrive

Deze week heeft Microsoft de naam van clouddienst SkyDrive veranderd in OneDrive, maar ook zijn er een aantal nieuwe features aan de dienst toegevoegd. Voor gebruikers van Android tablets en smartphones is het met de nieuwe app onder meer mogelijk om foto’s direct op te slaan in de cloud, documenten met meerdere personen tegelijkertijd te bewerken en content te delen via onder meer social media.

Microsoft’s OneDrive-app is gratis te downloaden in de Play Store.

OneDrive

SuperBeam

Als je eenvoudig en snel content wilt uitwisselen tussen twee apparaten dan is SuperBeam een handige app. Deze app gaat de concurrentie aan met Bluetooth en laat je documenten, media en andere bestanden naar andere apparaten sturen middels QR-codes en een Wifi-verbinding. Wanneer je de Premium versie gebruikt is het ook mogelijk content te delen via een NFC-verbinding.

Advertentie

De SuperBeam-app is gratis te downloaden in de Play Store.

SuperBeam

Muzei Live Wallpaper

Het homescreen van je Android tablet kan gevuld worden met duizenden verschillende widgets die vooral handig is. Maar, het kan zijn dat je puur de looks van je homescreens wilt verbeteren en dan is de Muzei Live Wallpaper-app interessant. Met deze app krijg je elke dag een nieuwe achtergrond voor je homescreen. De Wallpapers die gebruikt worden zijn kunstwerken maar je kunt ook zelf afbeeldingen uit de galerij kiezen.

Muzei Live Wallpaper is gratis te downloaden in de Play Store.

Muzei Live Wallpaper

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)