Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #13

22 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
Android-apps-must-have

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet.

Deze keer onder andere een app voor het maken van schermopnamen.

TVGIDS.tv 2.0

Wie heeft er tegenwoordig nog een papieren TVgids in huis? Nog een hele tijd heb ik de gids binnen laten komen voor de strips die achterin stonden, maar dat was natuurlijk zonde. Nu maak ik alleen nog maar gebruik van de TVgids-app op mijn tablet. Super handig, want met deze app kun je twee weken vooruit kijken welke films er op tv komen en kan je direct naar de IMDB-pagina van de film.

Deze app is gratis te downloaden in de Play Store.

Advertentie

Floating Toucher

Floating Toucher bevat de meest gebruikte snelle instellingen van het Android-systeem en alle geïnstalleerde applicaties. Floating Toucher is een knop die op jouw scherm over andere applicaties zweeft, en die je langs overal kan bewegen. Met deze app kan je jouw apparaat bedienen of jouw favoriete applicatie gemakkelijk openen zonder je huidige applicatie te verlaten. Erg handig!

Floating Toucher is gratis te downloaden in de Play Store.

Pearltrees

Dit is een iets moeilijkere app om uit te leggen. Pearltrees heeft in mijn ogen het meeste weg van een mindmap, een mindmap gevuld met alles wat jij leuk vindt. Deze app maakt een visuele bibliotheek van de dingen die jij leuk vindt en zorgt ervoor dat jij in no-time de juiste dingen kunt vinden.

Misschien een beetje vaag, maar de video hieronder legt het uit. In de video wordt de app uitgelegd aan de hand van een iPad, maar het werkt op Android hetzelfde.

Pearltrees is gratis te downloaden in de Play Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)