Donkere modus Slack wordt nu uitgerold op Android en iOS

12 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
slack-new-logo

Slack heeft laten weten dat de donkere modus, die vorige week nog werd getest, vanaf nu beschikbaar is voor iedereen op Android en iOS. Wanneer je deze modus inschakelt, dan zal de witte achtergrond van de zakelijke chatapplicatie zwart worden.

Donkere modus voor Slack

Vlak voor het weekend lanceerde de zakelijke chatapplicatie Slack ineens de bèta voor de donkere modus. Nu maakt het bedrijf bekend dat de speciale modus al beschikbaar is gesteld voor iedereen op Android en iOS. Wanneer je deze mode inschakelt, dan zal de witte achtergrond worden veranderd naar een zwarte achtergrond (vooral voor eigenaars van een smartphone met een amoled-scherm heel handig). Het helpt op het gebied van energiebesparing, maar kan ook wonderen doen voor je ogen die al dat wit liever niet zien in de avond.

Maar het kan ook gewoon met voorkeur te maken hebben: sommige mensen willen nou eenmaal een zwarte achtergrond in plaats van een witte. Wil je de donkere modus activeren, zorg er dan voor dat je de meest recente versie op je smartphone of tablet hebt staan (19.3.1.0-B-9754-1). Gebruikers van Android-toestellen moeten mogelijk iets langer wachten op de update — duurt het je te lang, check dan of je je nog kunt aanmelden voor de bèta van Slack. De donkere modus voor de desktopversie van de app komt op een later moment.

Slack

Reacties (0)