Gesponsord Mobile Gesponsord door Odido

De iPhone 15 Pro Max: het meest luxe paradepaardje van Apple (ADV)

18 juli 2023 3 Minuten 0 Reacties
iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max

De iPhone 15 Pro Max is de meest luxe en uitgebreide iPhone van de nieuwe iPhone 15 serie. Wil je altijd het nieuwste van het nieuwste als eerste hebben? Dan is de iPhone 15 Pro Max het meest geschikt voor jou. Ben je benieuwd naar wat deze nieuwste en meest luxe iPhone van het moment allemaal kan? Je leest het in dit artikel.

Veranderingen in design en materiaal

De nieuwste iPhone 15 Pro Max heeft een aantal veranderingen in design en materiaal gekregen. Het nieuwe jasje van de telefoon bestaat uit een 6,7 inch OLED scherm, beschermd door een stevige titanium behuizing. Dit materiaal zorgt voor een luxe uitstraling en vermindert krassen en beschadigingen. In het design heeft Apple een paar subtiele veranderingen doorgevoerd: zo heeft de telefoon nu afgeronde randen wat zorgt voor een meer high-end smartphone uitstraling. Het scherm heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, wat soepele beeldovergangen oplevert. Ideaal als je veel gamet of graag live sportwedstrijden kijkt op je telefoon.

Next level camera update

Klinkt goed toch? Maar er is nog veel meer om naar uit te kijken. De camera’s van de iPhone 15 Pro Max zijn het grootste verschil ten opzichte van de andere modellen uit de iPhone serie. En de camera update is, laten we niet te zuinig zijn met onze woorden, next level. Wat dacht je van de 12 MP telelens met periscoop functie. Deze telelens kan tot 6 keer optisch inzoomen. Daarnaast heeft de iPhone een 48 MP hoofdcamera, een 12 MP ultra groothoeklens en 12 MP selfiecamera. Dit maakt de iPhone 15 perfect om detail foto’s te maken voor privé en professioneel gebruik. Denk aan portretfoto’s maken voor je social media kanalen, de natuur vastleggen tijdens je vakantie of een avondje kroeg met vrienden. Met de verbeterde cameralenzen is de iPhone 15 Pro Max nog beter in staat om scherpe foto’s te maken tijdens grote contrasten tussen weinig en veel licht.

A17 Bionic Chip

Om de processen allemaal zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, heeft de iPhone 15 Pro Max de A17 Bionic Chip. Deze allernieuwste chip is de ‘computer’ van de telefoon en zorgt dat je alle apps moeiteloos naast elkaar kan openen. Switchen van een zware game app, naar je e-mail, even videobellen met je vrienden en weer terug naar je game? Geen probleem dankzij de A17 Bionic Chip. In combinatie met een 8 GB werkgeheugen is dit een gouden combinatie die je telefoon pijlsnel maakt. Multitasken voor gevorderden is dan ook echt geen probleem voor de iPhone 15 Pro Max.

Advertentie

Grotere batterij en opslagruimte

Multitasken gaat natuurlijk niet zonder een royale batterij. Wat heb je aan een telefoon die na een halve dag intensief gebruik leeg is? Met de 4852 mAh van de iPhone 15 Pro Max heb je daar geen zorgen over. Je kunt makkelijk een dag of langer met de telefoon op pad. Voor de opslagcapaciteit kun je kiezen uit: 256 GB, 512 GB of 1 TB. Zo heb je meer dan genoeg ruimte voor je foto’s, video’s en apps.

Al met al maakt dat de iPhone 15 Pro Max een echte gamechanger die een flinke upgrade heeft gekregen ten opzichte van de iPhone 14. Ben je benieuwd wanneer je de iPhone 15 Pro Max kunt bemachtigen? Op 12 september was het grote Apple keynote event. Daar zijn alle nieuwe functies en specificaties aangekondigd. Aankomende weken kun je de telefoon pre-orderen en de telefoon wordt waarschijnlijk eind september geleverd.

Reacties (0)