De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #119

17 oktober 2015 2 Minuten 0 Reacties
Google-Nexus-9-review-feature

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een handige app waarmee je je tablet als deurbord kunt inzetten.

CloudCal

Agenda-apps zijn er in overvloed in de Google play Store maar mocht je toch op zoek zijn naar iets eigenzinnigs en nieuws dan is CloudCal een goede optie. Deze app ziet er zeer gelikt uit maar de interface vraagt wat gewenning. Het is immers geen plat en strak Material Design-idee maar daardoor krijg je wel meer informatie over je activiteiten en afspraken voorgeschoteld. Als je er eenmaal aangewend bent zul je zien dat al die informatie op je scherm toegevoegde waarde heeft. De app is gratis te downloaden maar voor iets minder dan 2 euro haal je er pas het maximale uit.

CloudCal is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar bevat in-app-aankopen.

CloudCal

Slotcode kraken

Met het koude en kille weer is de kans groot dat je je zo nu en dan verveelt. En wat is er dan leuker dan een simpel spel dat je snel even tussendoor op je smartphone of tablet kunt spelen. Met Slotcode kraken hoef je je in ieder geval niet te vervelen. De uitdaging van dit spel is de slotcode kraken – hoe vanzelfsprekend – door ervoor te zorgen dat het rode lijntje op het gele bolletje terecht komt. Dit doe je door op het scherm te drukken wanneer het lijntje, dat zowel tegen de klok in als met de klok mee beweegt, over het bolletje gaat. Natuurlijk wordt het alsmaar lastiger en hoe verder kun je komt des te groter de uitdaging.

 

Slotcode kraken is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar bevat in-app-aankopen.

Slotcode kraken

Door Sign

Soms kom je een app tegen die te simpel voor woorden is maar die toch eigenlijk ook erg handig is. Neem bijvoorbeeld Door Sign. Met deze app kun je namelijk je tablet of (grote) smartphone als deurbord inzetten. Je geeft aan wat er op het bord (je scherm) moet verschijnen en hoe lang dit moet verschijnen. Vervolgens leg je de tablet op zijn plek of hang je hem aan de deur. Een zeer simpele maar soms zo handige app, zonder irritante reclames of lastige opties.

Door Sign is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Door Sign

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

Reacties (0)