Asus lanceert witte versie Google Nexus 7 (2013) in Nederland

06 februari 2014 1 Minuut 2 Reacties
Google-Nexus-7-2013-wit

Afgelopen december lanceerde Google de Nexus 7 (2013) in een wit jasje, en sinds vandaag kun je ook in Nederland naar de winkel voor deze witte variant van één van de populairste Android tablets.

Afgelopen december maakte Google bekend een witte variant van de Nexus 7 (2013) op de markt te brengen maar jammergenoeg alleen via de Google Play Store. Aangezien we in Nederland geen hardware via de Play Store kunnen kopen moesten we het nog met de zwarte variant doen. Tot vandaag want Asus laat weten dat de witte Nexus 7 nu ook in Nederland te koop is.

Witte variant Google Nexus 7 (2013)

Via Facebook brengt Asus Benelux ons op de hoogte dat we vanaf naar de winkel kunnen voor een witte variant van de populaire Google Nexus 7 (2013). Deze versie is afgezien van de kleur helemaal gelijk aan het model dat al een aantal maanden in de Nederlandse winkels ligt en beschikt dus onder meer over een 7-inch ips lcd display met een Full HD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en het recente Android 4.4 KitKat als besturingssysteem. Ook de adviesprijs van 269 euro blijft onaangepast.

We hebben de witte Nexus 7 (2013) nog niet kunnen vinden maar houden in de gaten welke winkels de tablet in het assortiment opnemen. Dit zal binnen enkele dagen gebeuren, aldus Asus Benelux. Houd ook de productpagina van de tablet in de gaten voor de laagste prijzen van deze witte variant.

Nexus 7 (2013) review

Mocht je nog twijfelen of Google’s tweede generatie Nexus-tablet de juiste voor je is, neem dan onze uitgebreide Google Nexus 7 (2013) review door.

Reacties (2)