Apple toont Apple Pencil stylus voor iPad Pro in video

10 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
Apple-Pencil

De nieuwe iPad Pro is geen normale iPad. Het is een tablet voor diegenen die productief willen werken. Daarom introduceert Apple verschillende accessoires voor de tablet, waaronder de Apple Pencil. Deze geavanceerde stylus is met een prijs van 99 dollar niet goedkoop maar moet je dan ook comfortabel laten tekenen en schrijven.

De Apple Pencil is een, volgens het bedrijf uit Cupertino, zorgvuldig ontwikkelde stylus waarmee nagenoeg alles mogelijk is. Dankzij sensoren in de stylus wordt gecommuniceerd met het scherm waardoor je nauwkeurig kunt schrijven en tekenen. De pen communiceert dan ook niet via Bluetooth en beschikt over een lightning-poort waarmee deze, gekoppeld met de iPad, opgeladen kan worden. In onderstaande video toont Apple de stylus in werking.

De Apple iPad Pro is de nieuwste iPad van het bedrijf. De tablet komt onder meer met een 12,9-inch display, een A9X-processor, iOS 9 als besturingssysteem en maar liefst vier luidsprekers. Naast de iPad Pro introduceerde Apple de iPad mini 4, dat eigenlijk een iPad Air 2 in een kleinere verpakking is. Lees meer over de verschillen tussen de iPad mini 4 en iPad mini 3.

Reacties (0)