Apple kondigt iPhone 8 mogelijk op 12 september 2017 aan

24 augustus 2017 1 Minuut 1 Reacties
iPhone 8 render

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal Apple op 12 september aanstaande de nieuwe iPhone 8 gaan onthullen. Waarschijnlijk mogen we dan ook de iPhone 7S, iPhone 7S Plus en de Apple Watch Series 3 verwachten tijdens diezelfde presentatie.

iPhone 8-presentatie op 12 september – gerucht

Er is een nieuw gerucht verschenen over de iPhone 8. Het Franse Mac4Ever schrijft namelijk dat Apple voornemens is de nieuwste iPhones op 12 september 2017 aan te kondigen. Daarna zouden de toestellen vanaf 22 september verkrijgbaar moeten zijn. Het gaat hier dus ook om de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus, die samen met de Apple Watch Series 3 in de pijplijn zitten. De website schijnt haar informatie van een aantal telecombedrijven te hebben gekregen. Apple presenteert overigens vaker producten op dinsdag of woensdag.

Ook is het zo dat het financiële kwartaal van Apple op zaterdag 30 september zal eindigen. Wanneer de iPhone iets meer dan twee weken daarvoor wordt aangekondigd en een week later verkrijgbaar zal zijn, kan dit voor een boost in de iPhone-verkopen zorgen — en dan kan Apple laten zien dat het nog altijd goede producten weet te maken in de presentatie van de cijfers. Naast de bovenstaande smartphones en de smartwatch, is het ook de verwachting dat Apple verder nog een 4K-versie van de Apple TV, de mediaspeler, aankondigt.

Reacties (1)