‘Apple gaat volgend jaar iPhone met drie camera’s uitbrengen’

10 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
iphone-x-kleuren

Als we de geruchten mogen geloven, dan zal Apple volgend jaar een iPhone gaan uitbrengen met drie camera's. Mocht dit gerucht kloppen, dan is het duidelijk dat het bedrijf uit Cupertino goed blijft kijken naar de concurrentie -- in dit geval Huawei met de P20 Pro.

iPhone met drie camera’s op komst – gerucht

De Taiwanese Economic Daily News schrijft dat Apple voornemens is volgend jaar een iPhone uit te brengen die is voorzien van drie camera’s op de achterkant. De camera zou worden voorzien van 5x-zoom, maar onduidelijk is of dit digitaal, optisch of hybride is. Ook zou de hoofdsensor beschikken over een twaalf megapixel-sensor. Mocht dit gerucht kloppen, dan heeft Apple goed gekeken naar de concurrentie van dit moment. Zo heeft Huawei onlangs de Huawei P20 Pro aangekondigd: een grote smartphone met drie camera’s.

Een camerasysteem met niet twee, maar drie lenzen brengt voordelen met zich mee. Zo kunnen er betere foto’s gemaakt worden wanneer er weinig licht beschikbaar is. Zo blijkt uit de eerste recensies van de Huawei P20 Plus dat het toestel betere foto’s maakt dan de Samsung Galaxy S9 en Apple iPhone X. Op wat voor Apple-smartphone het nieuwe camerasysteem terecht zal komen, is nog niet helemaal duidelijk. Maar de verwachting is dat het terecht zal komen op de derde generatie van de X. Apple heeft niet gereageerd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)