Airbnb test app voor aanbevelingen voor restaurants en meer

17 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
Airbnb-Android

Airbnb, een dienst waarmee je iemands huis kunt huren, test nu een app die aanbevelingen doet voor lokale restaurants en nog veel meer. De verwachting is dat het team achter deze applicatie de app in november wil gaan lanceren.

Airbnb wil meer diensten aan gaan bieden

Airbnb test momenteel een nieuwe app genaamd Trips (uitjes). Deze app is bedoeld voor het doen van aanbevelingen, zodat je weet wat voor lokale dingen je gezien moet hebben wanneer je het huis van iemand anders huurt. Hoewel het team achter de apps zelf nog geen bekendmaking gedaan heeft, lijkt het erop dat het wel zijn services wil uitbreiden. Naast het kunnen aanbieden en huren van huizen, wil het bedrijf met Trips mensen ook de kans geven de lokale omgeving te verkennen. Maar dan met een beetje hulp.

Ook zou je met Trips een tour kunnen boeken of een reservering in een restaurant kunnen maken, waardoor het dienstenpakket toch ineens heel groot en aantrekkelijk wordt. Om als bedrijf te kunnen blijven bestaan, moet Airbnb in elk geval iets meer gaan doen dan alleen het mogelijk maken van je huis verhuren, vandaar dat er nu aan Trips wordt gewerkt. Momenteel wordt de app in bèta getest en als we de geruchten over de app mogen geloven, dan kunnen we de applicatie in november verwachten, voor zowel Android als iOS.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)