Adobe lanceert Premiere Rush CC: videobewerkingssoftware voor iOS

15 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
Adobe Premiere Rush CC

Adobe heeft vandaag een nieuwe app gelanceerd. De app heet Premiere Rush CC en is beschikbaar voor iOS. In 2019 zal de app ook naar Android komen. Premiere Rush CC is volgens Adobe zeer geschikt voor YouTubers en 'social influencers', maar ook voor mensen die graag video's willen bewerken voor social media.

De app stond eerst bekend als Project Rush en werd eerder dit jaar tijdens VidCon voor het eerst aan de wereld getoond. Premiere Rush CC is een alles-in-één app op het gebied van videobewerking. Het is ontworpen om op zeer gemakkelijke wijze video’s te bewerken op de smartphone en de tablet. Ook audio- en grafische bewerkingen zijn mogelijk. Hierdoor is Premiere Rush een simpelere versie van professionele software als Premiere Pro, AfterEffects en Audition. Waar de professionele software voor veel gebruikers simpelweg te ingewikkeld is, daar zal iedereen direct met Adobe Premiere Rush CC aan de slag kunnen.

De app laat je op een gemakkelijke wijze video’s bewerken en tevens kun je motion graphics toevoegen. Gebruikers hebben via een enkele klik ook geavanceerdere opties binnen handbereik, zoals achtergrondgeluid dat automatisch zachter ingesteld wordt tijdens voice-overs.

Gratis testversie te downloaden via de App Store

Adobe Premiere Rush CC is gratis te downloaden via de App Store om te proberen, maar kent wel beperkingen. De gratis versie stelt je in staat om maximaal drie projecten te exporteren. Meer informatie vind je op de website van Adobe. De betaalde versie (in abonnementsvorm) is verkrijgbaar vanaf 12 euro per maand.

Advertentie
Adobe Premiere Rush CC

 

Reacties (0)