Achtste seizoen van Fortnite start vandaag

28 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Fortnite

Kun je ook nog steeds geen genoeg krijgen van Fortnite? Vanaf vandaag start het achtste seizoen van het battle royale-spel. Dit keer staat het nieuwe seizoen in het teken van piraten, een vulkaan en een tropische jungle.

Het nieuwe seizoen brengt opnieuw een aantal veranderingen met zich mee. Zo is een deel van het eiland nu omgetoverd naar een tropisch eiland met jungle, piratenschepen en stranden. Gebieden als Wailing Woods en Lazy Links zijn weggehaald en vervangen door Sunny Steps en Lazy Lagoon. Ook Risky Reels is weer terug van weggeweest. In het nieuwe tropische deel op het eiland staat een grote vulkaan centraal, die ook weer nieuwe bewegingsopties met zich meebrengt, tezamen met een kanon waar je niet alleen tegenstanders mee kunt raken, maar ook jezelf mee weg kunt schieten.

Nieuwe season pass verkrijgbaar

Spelers van Fortnite kunnen de nieuwe season pass aanschaffen voor 950 V-bucks. Heb je echter de Overtime Challenges aan het einde van seizoen zeven gehaald, dan kun je de nieuwe battle pass gratis claimen. De nieuwe season pass laat je opnieuw verschillende skins, emotes, gliders en andere cosmetisch spullen ontgrendelen.

Fortnite is een battle royale-spel. Honderd spelers worden boven een eiland gedropt. Door een storm wordt het speelveld steeds kleiner. Diegene die het laatste overblijft wint de Victory Royale. Fortnite is gratis te spelen op iOS en Android en tevens op de pc en de spelcomputers.

Reacties (0)