‘Abonnement Apple Arcade kost 4,99 dollar per maand’

20 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
Apple Arcade

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal het abonnement voor Apple Arcade mensen 4,99 dollar per maand gaan kosten. Waarschijnlijk betalen we hier in Nederland dan 4,99 euro per maand, omdat Apple wel vaker het dollarteken omwisselt met het euroteken.

Apple Arcade kost 4,99 dollar per maand – gerucht

Apple Arcade, het abonnement voor games voor iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV en Mac, zal mogelijk 4,99 dollar per maand kosten, blijkt uit promotiemateriaal, wanneer de dienst later dit jaar gelanceerd wordt. Mogelijk betalen we hier in Nederland dan 4,99 euro per maand, aangezien Apple wel vaker het dollarteken inwisselt voor het euroteken. Mogelijk moeten we wachten tot de presentatie van de nieuwe iPhones voor de bevestiging van de prijs. Apple heeft vooralsnog niet gereageerd op dit nieuwe gerucht.

Met Apple Arcade krijgt je, aanvankelijk toegang tot ongeveer honderd spellen, die je kunt spelen op allerlei apparaten. Ook is er een maand gratis toegang zodat je het abonnement kunt uitproberen. Gamers kunnen verder op de iPhone beginnen met spelen en op de Apple TV het avontuur weer oppakken en hoeven geen rekening te houden met digitale aankopen, andere abonnementen of advertenties. De prijs van 4,99 dollar kan ook nog een introductieaanbod zijn, maar Apple heeft dergelijke marketing niet vaak eerder gebruikt voor andere diensten.

Reacties (0)