70 euro korting op tablet met abonnement bij The Phone House

26 februari 2012 1 Minuut 0 Reacties
phonehouse-actie1

Het kan zijn dat de titel je bekend in de oren klinkt want The Phone House heeft deze actie al een keer eerder met Groupon gehouden wat een groot succes was. Toch is de actie nu net wat anders. Zo krijg je deze keer geen 100 euro korting op een tablet (of smartphone) met abonnement maar 70 euro. Natuurlijk nog steeds mooi meegenomen wanneer je op zoek bent.

Er loopt alleen vandaag (zondag) een interessante actie voor consumenten die op zoek zijn naar een tablet of smartphone met abonnement. Bij Groupon is alleen vandaag een waardevoucher van The Phone House ter waarde van 80 euro te bestellen voor 10 euro. Deze voucher kun je gebruiken voor het aanschaffen van een tablet of smartphone met abonnement waardoor je dus 70 euro korting krijgt.

De enige voorwaarde hierbij is dat je een nieuw abonnement met een telefoon, tablet of laptop afsluit of je huidige abonnement met toestel verlengt. Bij The Phone House is het mogelijk om een abonnement bij elk willekeurig netwerk aan te schaffen of te verlengen (binnen 2 tot 4 maanden voor einde contract). Controleer op deze pagina of je jouw abonnement al kunt verlengen.

De voucher is overigens zowel online als in alle 188 vestigingen van Phonehouse te verzilveren.

Kortom, bekijk hier de actie en daarna snel naar de webshop van The PhoneHouse voor 100 euro korting op een tablet, smartphone of laptop met abonnement naar keuze. Het assortiment tablets van The PhoneHouse vind je op deze pagina.

Reacties (0)