2K geeft Evolve: Hunters Quest uit voor smart devices

29 januari 2015 2 Minuten 0 Reacties
evolve

Speluitgever 2K Games heeft Evolve: Hunters Quest uitgebracht voor Android en iOS, als companion app voor de game Evolve, die vanaf februari verkrijgbaar is voor de spelcomputers.

Evolve: Hunters Quest companion-app

De bovenstaande afbeelding is helaas niet die van de app die je nu kunt downloaden via de Google Play Store en App Store, die is namelijk van de game Evolve. Evolve is een first-person shooter (de speler bekijkt het spel vanuit de ogen van de soldaat), waarin een groep van vier mensen een monster moet opjagen. De vijfde speler speelt als een monster in third-person view (de camera zit dan achter het monster), terwijl hij de taak krijgt de groep mensen kapot te maken. Het is klassieke kat-en-muisspel, maar dan van vier tegen één.

De game heeft een companion-app gekregen. Dat is een game die verkrijgbaar is voor smart devices (smartphones en tablets), die wat extra aandacht moet genereren voor het spel waar het allemaal om draait (zoals we eerder zagen gebeuren met games als Assassin’s Creed en Far Cry, bijvoorbeeld). In Evolve: Hunters Quest (een meer vergetelijke naam kon de uitgever niet bedenken) is het niet de bedoeling om op jacht te gaan, zoals op de consoles, maar om drie op rij in een raster te verkrijgen.

Advertentie

Wanneer de speler drie van dezelfde symbolen op een rij heeft, kan hij het monster op het scherm aanvallen. Alle ervaring die je opdoet in deze gratis te spelen titel kun je overbrengen naar je consolespel, om daar je personage sneller uit te breiden. Daarnaast is het mogelijk om met de app een herhaling van je speelsessie te bekijken, maar dan op een kaart vanuit een top down view (je kijkt dan letterlijk van beneden naar boven). Het spel is nu gratis binnen te halen voor Android en iOS, via de onderstaande downloadlinks.

Evolve: Hunters Quest

Reacties (0)