Drie games met consolegame-ervaring voor op je tablet

01 mei 2015 3 Minuten 0 Reacties
implosion-retina

Deze week behandelen we drie games voor op je tablet die een console-ervaring aanbieden: geen vlugge, gekke spelletjes dus! We bekijken onder andere de indrukwekkende game Implosion: een actiespel waar je eenmalig voor betaalt.

Drie games met een consolegame-ervaring

De markten voor consolegames en mobiele games hebben altijd ver uit elkaar gelegen. Spellen die je thuis op je Xbox, PlayStation of Nintendo-apparaat speelt, voelen altijd anders aan. Ten eerste betaal je maar één keer voor de game en krijg je direct toegang tot alles. Ten tweede voelen ze niet alleen groots aan, ze zijn vaak ook groots. Desondanks zijn de markten naar elkaar toe gegroeid. Voor de consolemarkt soms slechts nieuws (in-game-aankopen…), maar voor de mobiele markt goed nieuws: grootse game voor een kleine prijs? Yeah!

Implosion (11,40 euro / 9,99 euro)

Implosion voelt op twee manieren als een consolespel aan. Ten eerste: je betaalt één vast bedrag voor het ontgrendelen van alle content. Je hoeft je dus niet bezig te houden met het vermijden van in-app-aankopen of het irriteren aan al die wachtelementen. Nee, je downloadt het spel, geeft je geld er aan uit en kunt direct beginnen met spelen. Het is een actie-rpg met veel dungeon crawler-elementen en een duistere sci-fi-sfeer waar we geen genoeg van krijgen. Ben je dus op zoek naar een dergelijk spel, geef dan Implosion eens een kans.

Advertentie
Implosion

WWE 2K (9 euro / 7,99 euro)

Heb je trek in een traag, maar oh zo fijn vechtspel en is Mortal Kombat X veel te bloederig voor je? Bekijk dan eens de game WWE 2K van, hoe kan het ook anders, uitgever 2K Games. Deze mobiele versie biedt nagenoeg alles wat een consoleversie van het spel ook aanbiedt: authentieke WWE-actie, inclusief die overdreven onthalen, de mogelijkheid je eigen vechter te maken, deel te nemen aan een carrièremodus en zelf een real time multiplayer, waar je het online tegen andere mensen op kunt nemen. En er is natuurlijk genoeg te ontgrendelen.

WWE 2K

Frontline Commando: WW2 (gratis)

Houd je meer van geschiedenis en wil je in plaats van je vuisten, je kogels laten spreken? Download dan de third-person shooter Frontline Commando: WW2. Zoals de naam al doet vermoeden speelt deze game zich af in de Tweede Wereldoorlog. Een thema die we pakweg tien jaar geleden maar al te vaak tegenkwamen in shooters op de consoles, maar vandaag de dag niet meer zo snel terugzien. Opeens voelt het dan aan als een frisse wind binnen het genre, ook al zullen de locaties van doorgewinterde shooter-fanaten ongetwijfeld bekend voor komen.

Frontline Commando: WW2

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)