Nu uit voorraad leverbaar: Het Grote FWD Jaarboek 2022

25 december 2021 1 Minuut 0 Reacties
FWD jaarboek 2022

Ben jij groot fan van av-producten? En duik je het liefst in een dik boek met de beste reviews, de meest uitgebreide achtergronden en de mooiste foto's? Dan is het Grote FWD Jaarboek 2022 iets voor jou. Dit jaarboek is begin december uitgebracht en kan nu uit voorraad gekocht worden.

In deze 2022-editie van het Grote FWD Jaarboek vind je, zoals vaste lezers inmiddels gewend zijn, honderden pagina’s met de mooiste producten, de beste achtergronden en de interessantste ontwikkelingen van het voorbije jaar, én een vooruitblik naar de komende 12 maanden. De belangrijkste ontwikkelingen in mobile, smart, audio- en videoland lees je in het Grote FWD Jaarboek 2021; evenals een selectie van reviews op het gebied van muziek en film. Het Grote FWD Jaarboek 2022 heeft een luxe uitstraling en misstaat niet op de leestafel.

Het Grote FWD Jaarboek is begin december officieel uitgebracht en naar de eerste lezers verstuurd. Er is echter nog een kans ons jaarboek te bemachtigen want je kunt nu een exemplaar uit voorraad bestellen. Via deze link is het Grote FWD Jaarboek 2022 te koop voor 17,50 euro (exclusief verzending naar Nederland en België).

Wil je meer weten over de papieren edities van FWD? Lees dan onze pagina over FWD Magazine.

Reacties (0)