TV-zender Spike per direct vervangen door Paramount Network

24 mei 2022 1 Minuut 1 Reacties
Paramount Network

Vanaf vandaag is Nederland een nieuwe filmzender rijker. Spike is namelijk vervangen door Paramount Network.

Spike is vanaf vandaag, 24 mei, vervangen door Paramount Network. Beide zenders vallen onder Paramount Global en de eigenaar geeft als reden voor het vervangen van de zender de veranderende behoefte en de voorkeuren van de kijkers anno 2022. Lees je tussen de regels door, dan weet je dat het alles te maken heeft met de aankomende streamingdienst SkyShowTime, dat van dezelfde eigenaar is.

Spike was beschikbaar in het basispakket van vrijwel alle Nederlandse tv-providers, zoals Ziggo (kanaal 16), KPN (kanaal 13), T-Mobile, Canal Digitaal, Delta en Caiway. Bij alle providers is Spike nu vervangen door Paramount Network op hetzelfde kanaal. En de nieuwe zender pakt meteen uit met films en series die onder Paramount vallen. Zo kijk je vanavond de film Sonic the Hedgehog, morgenavond Gemini Man, donderdagavond The Boy in the Striped Pyjamas en vrijdagavond beide Teenage Mutant Ninja Turtles-films. Heb je dus een keer niets te doen op een avond, dan weet je dat de filmzender altijd wel een vrij recente film laat zien. Ook onder andere series als CSI, Elementary en Star Trek Discovery zijn de komende week te zien.

Advertentie

Voorproefje voor SkyShowTime?

De verwachting is dat Paramount Network straks het uithangbord van de nieuwe streamingdienst SkyShowTime gaat zijn. De nieuwe streamingdienst moet later dit jaar lanceren in Nederland.

Reacties (1)