Trailer van The Witcher-serie op Netflix bevestigt releasedatum

01 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
witcher-serie-netflix

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor de Witcher-serie die later dit jaar op de videostreamingdienst verschijnt. De trailer bevestigt tevens de releasedatum van het eerste seizoen. Nog voor de kerst kunnen we beginnen aan de avonturen van Geralt.

The Witcher verschijnt op 20 december op Netflix

De serie The Witcher, gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski, zal vanaf 20 december op Netflix te zien zijn, maakt de videostreamingdienst bekend in een trailer. In de trailer zien we hoe Geralt omgaat met andere personages in de serie, maar er zijn gelukkig ook nieuwe en heftige actie scènes. En ondanks het feit dat de serie gebaseerd wordt op de boeken Sapkowski, en niet op de gigantisch populaire gamereeks, is er toch een scène toegevoegd waar acteur Henry Cavull in bad zit — dit moment zat in The Witcher 3.

Lauren Schmidt Hissrich, verantwoordelijk voor de serie en eerder verantwoordelijk voor andere Netflix-series als The Umbrella Company en The Defenders, heeft laten weten dat de seriemakers bewust wegblijven van de videogames. De reden daarachter: zij gingen een bepaalde kant op en de seriemakers gaan een andere kant op. Maar dat betekent niet dat er hier en daar geen knipoog gegeven kan worden natuurlijk. Hoe het ook zit, vanaf 20 december kunnen we zien wat deze nieuwe serie ons te bieden heeft op Netflix.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)