Ted Lasso: tweede seizoen verschijnt in juli op Apple TV+

21 april 2021 1 Minuut 0 Reacties
ted-lasso

Het tweede seizoen van de populaire, komische sportserie Ted Lasso is vanaf eind juli te zien op videostreamingdienst Apple TV+.

Liefhebbers van de serie Ted Lasso opgelet: het tweede seizoen van de komische sportserie is namelijk vanaf 23 juli aanstaande te zien op de videostreamingdienst van Apple, Apple TV+. Die aankondiging werd gedaan na alle hardware-aankondigingen van het bedrijf op 20 april.

Tweede seizoen van Ted Lasso

Ted Lasso is een komedieserie die ontwikkeld is door Bill Lawrence, Jason Sudeikis, Joe Kelly en Brendan Hunt. In de serie maken we kennis met Ted, gespeeld door Sudeikis, die als Amerikaanse footballcoach, op amateursniveau, een Engelse Premier League team, AFC Richmond, moet trainen. Dat terwijl de coach dus helemaal geen ervaring heeft met voetbal.

Ted Lasso wordt bovendien neergezet als een persoon die ongekend positief is, wat voor komische situaties zorgt op het veld. Door zijn gebrek aan ervaring als voetbalcoach, lijkt zijn team niet echt te kunnen winnen. AFC Richmond heeft de afgelopen acht wedstrijden gelijkgespeeld, maar dat lijkt geen deuk te slaan in de positieve houding van Lasso.

Advertentie

Het eerste seizoen heeft vorig jaar tien afleveringen gekregen. Vijf dagen nadat de eerste drie afleveringen online stonden, werd het tweede seizoen al besteld. Dat tweede seizoen krijgt twaalf afleveringen en moet antwoord op de vraag gaan geven of het het team eindelijk lukt een wedstrijd te winnen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)