Streamingtips #23 – Creed III, Avatar: The Way of Water en The Idol

09 juni 2023 3 Minuten 0 Reacties
The Idol

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Arnold (Netflix)

Arnold Schwarzenegger is een bijzondere duizendpoot: hij was ooit bodybuilder, en succesvol ook, voordat hij succesvol acteur werd en vrij succesvol policitus. In de docureeks Arnold krijg je een inkijkje in het leven van deze bijzondere man, die van de American Dream zijn leven heeft gemaakt.

Tour de France: Au coeur du peloton (Netflix)

Wat Drive to Survive voor de Formule 1 is, dat moet Au coeur du peloton worden voor wielrennen. Deze docureeks over de Tour de France volgt zeven teams van wielrenners die midden in de Tour zitten. Je kunt onder andere horen van Jonas Vingegaard, Thibaut Pinot en Fabio Jakobsen over hun ervaringen tijdens de Tour van 2022.

The Idol (HBO Max)

Zanger The Weeknd is al maanden bezig met het hypen van ‘zijn’ The Idol. Het is ook niet gemaakt door de minste: de maker van Euphoria zit achter deze serie, die helaas niet al te lekker scoort, maar wel veelbesproken is en daarom toch wel de moeite waard om te kijken. In ieder geval de eerste aflevering die nu op de streamingdienst staat.

Beau en Michiel in Amerika (Videoland)

De Verenigde Staten was ooit een soort beloofde land, maar inmiddels is er veel veranderd. In deze reeks gaan Michiel Vos, Amerika-expert, en Beau van Erven Dorens, presentator, op pad in het land van de tegenstrijd. Dat doen ze door het te hebben over politiek, arm en rijk, maar ook de glamour van Hollywood, sport en de mooie natuur die de VS ook rijk is.

Avatar: The Way of Water (Disney+)

Het is een lange zit, maar zeker als je een goede televisie en een flinke geluidsinstallatie hebt, dan is hij het meer dan waard: Avatar: The Way of Water gaat verder, tien jaar nadat de vorige film stopte. De familie Sully wordt helaas wederom lastig gevallen door van mens afkomstige Navii. Ze vluchten naar een oord waarin water de hoofdrol speelt en dat weet James Cameron weer prachtig in zwaar computer-geanimeerd beeld te brengen.

Creed III (Amazon Prime Video)

Adonis Creed is in deze film terug, net als een vriend van hem van vroeger. Adonis, gespeeld door Michael B. Jordan, wil door, wil niet in het verleden blijven hangen, maar zijn verleden haalt hem in. Kan hij de confrontatie aan, in en buiten de ring? Hoe beïnvloed dat zijn familie? Dit is wederom een heerlijke boksfilm met prachtige slow-mo’s en een fijn verhaal.

Reacties (0)