SNK, bekend van Neo Geo, brengt in 2021 een nieuwe console uit

16 december 2020 1 Minuut 0 Reacties
snk-logo

SNK, bekend van spelcomputers die de naam Neo Geo dragen, laat weten in 2021 een gloednieuwe console uit te willen brengen.

Nieuwe console van SNK

In 2018 probeerde SNK lekker mee te doen met de hype omtrent retro-consoles, zoals de Sega Mega Drive Mini, PlayStation Classic en natuurlijk de NES en SNES Mini. De fabrikant bracht in antwoord daarop de Neo Geo Mini uit, een mini-console die in een rap tempo uitverkocht. En nu lijkt het bedrijf dat succes te willen herhalen, door aan te kondigen dat er in 2021 een nieuwe console uitgebracht wordt.

Dat laat het bedrijf weten in een onlangs gepubliceerde tweet. Heel veel wordt er niet in die tweet bekendgemaakt verder, behalve dan dat het gat tussen gepassioneerde fans en enthousiastelingen van consolegaming gedicht gaat worden. Wat dit precies inhoudt, is niet duidelijk. Eén ding is wel duidelijk: het bedrijf heeft nog een grote groep fans achter zich staan, die wel zin hebben in die oude Neo Geo-spellen van weleer.

Aangezien in de teasertweet een wifi-logo gebruikt wordt en de vraag gesteld wordt wie nou precies de beste speler is, is het aan te nemen dat het een console met een internetverbinding gaat worden. Waarschijnlijk kun je straks je vrienden uitdagen in multiplayergames of de highscorelijsten overnemen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)