Volgende Nintendo Switch-systeemupdate verschijnt ook volgende week

13 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
nintendo-switch-online

Nintendo heeft bevestigd dat de volgende Nintendo Switch-systeemupdate ook volgende week dinsdag (of woensdag) zal verschijnen. Op dat moment wordt je Nintendo-account officieel gelinkt aan je Switch-console, waardoor die twee onlosmakelijk aan elkaar worden gekoppeld.

Nintendo Switch-systeemupdate aanstaande

Woensdag kwam naar buiten dat Nintendo voornemens is op 18 september aanstaande, volgende week dinsdag dus, de Nintendo Switch Online-dienst te lanceren. Waarschijnlijk zal dat in Europa een dag later gaan gebeuren, blijkt uit latere berichtgeving. Om de console gereed te maken voor de nieuwe dienst, moet er een nieuwe update worden geïnstalleerd. De systeemupdate zal daarom vlak voor de lancering van de Online-dienst vrijgegeven worden, zodat je spelcomputer helemaal klaar is voor de dingen die komen gaan.

Echter, er is wel een belangrijk aspect waar je als gebruiker even rekening mee moet houden. Je Nintendo-account, waarmee je ook aankopen kunt doen binnen de Nintendo eShop, en je Nintendo Switch worden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mocht je dat om de één of andere reden niet willen, dan heb je tot dinsdag om de ontkoppeling te verrichten. Wanneer de update wordt gelanceerd, dan zal de eShop ook tijdelijk onbereikbaar zijn. Wanneer alles weer online komt, dan is het mogelijk de abonnementen aan te schaffen.

Reacties (0)