Lossless audio van Deezer komt naar Android, iOS en het web

19 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
DeezerLogo

Deezer heeft bekendgemaakt dat lossless audiostreaming vanaf nu ook beschikbaar is in de app op Android en iOS en het web. Je bent dus niet meer verplicht de desktopapplicatie of speciale speakers hiervoor te gebruiken.

Lossless audio van Deezer

Lossless audiostreaming van Deezer wordt maar langzaamaan uitgerold. Eerst kwam de hifigeluidsmodus naar slimme speakers in 2014 en in 2017 kon je hiervoor pas de desktopapplicatie gebruiken. Sindsdien was de modus nergens anders beschikbaar, tot nu dan. De muziekstreamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat het geluid in high fidelity nu ook beschikbaar is in de apps op Android en iOS. Je kunt de geluidsmodus ook op het web selecteren. Voor de duidelijkheid: de muziek wordt dan in flac gestreamd.

Uiteraard heb je hier wel geschikte speakers of audiosystemen voor nodig, evenals het abonnement van 19,99 euro per maand, maar dan kun je wel 52 miljoen nummers in de hoogste kwaliteit beluisteren. Ook kun je de liedjes downloaden voor offline luisteren. Als je een abonnement neemt, dan kun je dertig dagen gratis luisteren. Mocht je overigens nog naar alternatieven zoeken, dan kun je ook altijd terecht bij Tidal en Qobuz. Als het niet je zoveel uitmaakt, dan lukt het luisteren ook prima via Spotify, Apple of Music of YouTube Music.

Deezer


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)