Line trekt stekker uit muziekstreamingdienst MixRadio

16 februari 2016 1 Minuut 1 Reacties
mixradio-review-feature

In een persbericht dat laat op de avond verscheen, kondigt Line aan de stekker uit muziekstreamingdienst MixRadio te trekken. Het bedrijf, bekend van de populaire berichtendienst Line Messenger, erkent dat geld verdienen met een gratis streamingdienst moeilijk is.

MixRadio sluit deuren

Nadat de muziekstreamingdienst MixRadio in korte tijd drie keer van eigenaar wisselde (Nokia verkocht hem aan Microsoft en Microsoft verkocht hem aan het Chinese Line), is het nu einde oefening voor de dienst. Dat heeft Line in een persbericht naar buiten gebracht, die laat op de maandagavond (Nederlandse tijd) verscheen. Line heeft in een statement laten weten dat het moeilijk is om geld te verdienen aan een gratis muziekstreamingdienst en dat dit de reden ook is waarom de streamingdienst zijn deuren sluit.

The financial challenges posed by the music streaming market, and priorities of Line Corporation, Line has determined that future growth would be difficult to ensure and decided to discontinue the MixRadio music streaming service.

In Japan en Thailand heeft Line nog wel een eigen muziekstreamingdienst, die we hier in het westen nog niet hebben gezien, genaamd Line Music. Deze dienst zal wel blijven voortbestaan. Het is niet bekend of het bedrijf al zijn energie nu in deze dienst wil stoppen en of die dan ook naar het westen komt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Frans de groot

Frans de groot
16 februari 2016 om 21:00

Er zullen er maar een paar overblijven streaming diensten.

Inloggen